Als kind kreeg ik alle ruimte om te spelen

Mijn eigen speelherinnering brengt mij terug naar hutten bouwen onder struiken, fietsen door de buurt, voorstellingen maken met mijn zus. Als kind kreeg ik alle ruimte om te spelen. En ging ik helemaal op in mijn eigen fantasie.

Lees meer
Meer plezier met leuker materiaal - gratis cursus

Deze gratis cursus voor ouders verandert blijvend je mindset over speelmateriaal bij je thuis.

Lees meer
Het spelen van je kind ondersteunen - gratis cursus

Dankzij deze gratis cursus neem jij meerdere positieve rollen aan om je kind tot intens speelplezier te brengen. Je bouwt samen een speelrelatie op. Zo wordt spelen leuker en waardevoller voor je kind.

Lees meer
Lezing Loose Parts Play

Kinderopvang Humankind wilde haar medewerkers tijdens een landelijke studiedag inspireren rondom het thema ‘Loose Parts’. De ruim 200 deelnemers werden op een actieve manier aan het denken gezet over het spelen met losse materialen.

Lees meer
Workshop 'Eindeloos speelplezier met losse materialen'

Wil jij kinderen nog meer hun eigen speelomgeving laten creëren? Met simpele materialen die je overal kunt vinden? Dompel je dan onder in de magie van ‘loose parts play’.

Lees meer
De magie van Loose parts play

Wil jij nog dieper ingaan op het spelen met losse materialen? Volg dan de training De magie van ‘Loose parts play’. In 3 middagen ontdek je met je hele team wat het spelen met losse materialen kan betekenen voor de kinderen op jouw specifieke locatie.

Lees meer
Een huis van karton

“Mama, mogen wij hiermee spelen?” Mijn kinderen (8 & 6) kijken mij hoopvol aan. Een tijdje geleden kregen wij een nieuwe koelkast die stevig verpakt zat in een heleboel karton…

Lees meer

© 2024 Speelmakers - pleun@speelmakers.nl - privacyverklaring - cookiebeleid - sitemap Quoted: Websites met méér